dinsdag, mei 26, 2009

Tijdens het Pinksterweekend moet je in Lovenjoel zijn

Tijdens het komend Pinksterweekend moet je het niet te ver zoeken. In Lovenjoel is er meer dan genoeg te beleven voor een schitterend verlengd weekend.

De Koninklijke Fanfare Kunst&Vermaak van Lovenjoel organiseren naar jaarlijkse traditie hun Pinsterfeesten in het Cultuur Centrum 't Stichelke. Zaterdag, zondag en maandag kan je niet alleen genieten van muziek maar ook van een onvervalste Vlaamse Kermis met schietbarak, patattenspel, springkasteel, tombola, restaurant, café, terras en vooral véééél sfeer en ambiance.

Zaterdag 30 mei en zondag 31 mei van 14 tot 18u kan je in het centrum van Lovenjoel terecht op zes locaties voor de 4de editie van de 'KUNSTROUTE' met beeldende accenten.
De 'Kunstroute' slingert zich doorheen bijzondere gebouwen en tuinen van gastvrije inwoners en beweegt zich op het artistieke veld tussen beeldende kunst, muziek, literaire vertellingen en natuurwandelingen. Ook op zaterdag 6 juni en zondag 7 juni.

Op zondag 31 mei "DE DAG VAN HET PARK" met als thema 'Liefde in het Park'.
Om 14u. start een gegidste natuurwandeling op het domein van Ave Regina i.s.m. natuurpunt en om 15u. kan je genieten van een ludieke vertelwandeling, telkens in het Klein Park te Lovenjoel.